pexels-photo-573285

ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΜΟΔΑΤΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Η τάση μαλλιών που θέλουν όλες οι γυναίκες. Μία απόχρωση ιδιαίτερη. Μία απόχρωση φλογερή.  Όσοι άνθρωποι γεννήθηκαν κοκκινομάλληδες θεωρούνται τυχεροί, άλλωστε είναι μοναδικοί καθώς συνδυάζουν διάφορες μίξεις από κόκκινο, χρυσό και καστανό. Είναι το πιο σπάνιο φυσικό χρώμα μαλλιών και σχεδόν ποτέ δεν είναι με την ίδια ένταση.

Άνθρωποι με ανοιχτόχρωμα μάτια και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα με φακίδες έχουν κόκκινα μαλλιά λόγω των υψηλών επιπέδων της κοκκινωπής απόχρωσης της φαιομελανίνης. Έχουν την χαμηλότερη συγκέντρωση  μελανίνης στο δέρμα, τους παρέχει όμως το πλεονέκτημα να παραχθεί βιταμίνη D υπό συνθήκες χαμηλού φωτισμού!

Πόσο τυχερές είναι αφού έχουν μία μαγική μίξη χρωμάτων που πολλές γυναίκες ζητάνε στα κομμωτήρια. Ginger!

Τα μαλλιά είναι ένας τρόπος έκφρασης έτσι πολλές είναι οι τολμηρές και δυναμικές  γυναίκες που επιστρέφουν στα έντονα χρώματα.  Ποιος είναι ο τέλειος συνδυασμός ενός πετυχημένου ginger; Δέξου τις συμβουλές από τον κομμωτή σου για την χάλκινη απόχρωση που σου ταιριάζει πριν αποφασίσεις να γίνεις το επόμενο ginger girl της πόλης σου. θα σε βοηθήσει να επιλέξεις την σωστή ginger απόχρωση ανάλογα με την απόχρωση της επιδερμίδας και το χρώμα των ματιών σου.

Υπάρχει μία μεγάλη παλέτα αποχρώσεων του χάλκινου ανάλογα την ένταση ή το βάθος που θέλεις να δώσεις. Επίσης έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε όμπρε, μπαλαγιάζ, σε ξανθό χάλκινο, σε έντονο ή σκούρο χάλκινο. Μπορείς να παίξεις με κόκκινες ή καστανές αποχρώσεις για να δώσεις βάθος στο χάλκινο ή να επιλέξεις κάτι σε  ροζ ή ροζ της φράουλας για ένα έντονο παιχνιδιάρικο ginger.

Χτένισε τα μαλλιά σου δημιουργώντας μπούκλες ή απαλούς κυματισμούς για να αναδείξεις έτσι σε κάθε σου κίνηση το ginger  χρώμα σου. Για να διατηρήσεις αυτό το ιδιαίτερο χρώμα θα χρειαστείς εξειδικευμένα προϊόντα και συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο. Εάν είσαι τυχερή ίσως βρεις μία απόχρωση των μαλλιών σου σε χρωμομάσκα. Θα σε σώσει τους καλοκαιρινούς μήνες μιας και η έκθεση στον ήλιο χωρίς  καμία προστασία κάνει τα μαλλιά να χάνουν την ένταση και  την φωτεινότητά τους.

Εσύ το ήξερες ότι ο όρος κοκκινομάλλης χρησιμοποιείται από το 1510;

Εγώ το χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια μιας και ο αδερφός μου είναι κοκκινομάλλης. Αυτό μάλλον θα το γνωρίζεις αφού το όνομα του blog είναι εμπνευσμένο και αφιερωμένο σε εκείνον και θυμάμαι πάντα να του λέω ότι θα κάνω κάτι στην ζωή μου και θα το ονομάσω redskin. Τότε ίσως και να σκεφτόμουν ένα κομμωτήριο…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *