pexels-photo-1202281

ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ

Οι αληθινοί φίλοι είναι το φως στο σκοτάδι μας!

Δεν έχει σημασία αν διαφέρουμε σε πολλά…οι αληθινοί φίλοι ξεχωρίζουν για την χαρά και το γέλιο που σου χαρίζουν καθημερινά και αυτό τους κάνει μοναδικούς και αληθινούς!!! Μαζί τους μπορείς να λες χαζά αστεία, να γελάσεις, να ξεφαντώσεις, να πιεις μέχρι το πρωί καθώς και να κλάψεις, να πεις όσα σε βασανίζουν, να συμπαρασταθείς, να πονέσεις αλλά πάντα να νιώθεις ο εαυτός σου σε κάθε στιγμή.

Οι αληθινοί φίλοι είναι το φως στο σκοτάδι μας! Είναι εκείνοι που ρίχνουν φως όταν  έχουμε βυθιστεί στα δικά μας σκοτάδια, όταν  έχουμε φτάσει σε αδιέξοδο, όταν  γύρω μας  βλέπουμε μόνο μαύρο. Είναι εκεί να ρίξουν φως, να μας συμβουλεύσουν, να μας βγάλουν από το σκοτάδι, να μας μιλήσουν αληθινά μέσα από την καρδιά τους. Είναι εκεί όταν εσύ δεν μπορείς να δεις καθαρά.

Οι αληθινοί φίλοι χαίρονται με την χαρά σου! Σε επαινούν για κάθε σου κατόρθωμα και γιορτάζουν μαζί σου. Γιορτάζουν για κάθε σου νίκη, με κάθε σου χαμόγελο και για κάθε επιτυχία στην ζωή σου.

Οι συζητήσεις μαζί τους ποτέ δεν είναι μονόπλευρες. Οι αληθινοί φίλοι δεν κρύβουν τις αδυναμίες τους, ξέρουν να μοιράζονται, ενδιαφέρονται πραγματικά για τα συναισθήματά σου και πάνω απ’ όλα είναι οι καλύτεροι ακροατές!

Πόσο τυχερή είμαι εγώ που σας έχω στην ζωή μου… μαζί σας χαμογελάω, γελάω, με βγάζετε από το δικό μου σκοτάδι… Κάθε μέρα μαζί σας είναι ξεχωριστή, είναι μία γιορτή! Και πόσο ωραίο είναι να κάνουμε γιορτή τις καθημερινές μας διαδρομές… Σας αγαπώ!!!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *