pexels-photo-887824

ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΓΙΑ ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ

Σίγουρα θα αναρωτιέσαι τι θα μπορούσε να προσφέρει η πρωτεΐνη στα μαλλιά σου. Πολλά περισσότερα απ’ όσα φαντάζεσαι! Είναι το καλύτερο ενεργό συστατικό που αναδομεί, τρέφει και προστατεύει τα μαλλιά. Τα μαλλιά είναι  φτιαγμένα από κερατίνη. 

                                                κερατίνη = πρωτεΐνη.                                         

Για να διατηρούνται υγιή  χρειάζεται η λήψη πρωτεΐνης μέσω της καθημερινής μας διατροφής αλλά και η χρήση προϊόντων φροντίδας μαλλιών με πρωτεΐνη. Είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να δεις τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σου και πάλι υγιή, απαλά και ελαστικά.

Για να δούμε πως λειτουργεί η πρωτεΐνη στα μαλλιά.

Όλα τα επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών με πρωτεΐνη περιέχουν μία φόρμουλα η οποία δρα στο εσωτερικό της τρίχας (εισχωρεί βαθιά , τρέφει και αναδομεί) και στο εξωτερικό της τρίχας (περιποιείται την τρίχα, την κάνει ελαστική, απαλή και ανάλαφρη). Απορροφάται γρήγορα από τα μαλλιά. Εισχωρεί ανάμεσα στα λέπια, και γεμίζει τα κενά αποκαθιστώντας έτσι την δομή της τρίχας ενώ ταυτόχρονα  προστατεύει και το περίβλημα της. Οι κατιονικές πρωτεΐνες είναι ίδιου τύπου με τις πρωτεΐνες των μαλλιών, οι οποίες είναι πολύ θρεπτικές και καθόλου λιπαρές. Οι ευεργετικές τους ιδιότητες διαρκούν πολύ περισσότερο από άλλα συστατικά κάνοντας τα μαλλιά μας υγιή για πολύ καιρό.

Πως θα καταλάβεις ότι τα μαλλιά σου χρειάζονται μία δόση πρωτεΐνης;

Τα μαλλιά που χρειάζονται μία δόση πρωτεΐνης είναι τα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Είναι τα μαλλιά που είναι ξηρά, αποχρωματισμένα, πορώδη, μαλλιά με περμανάντ. Οι αιτίες είναι δύο: α) έχουν υποστεί βλάβη στο εσωτερικό τους από πολλές, συχνές ή κακές χρήσεις χημικών προϊόντων β) έχουν υποστεί βλάβη στο εξωτερικό τους από συχνή χρήση μηχανικών εργασιών σε υψηλή θερμοκρασία, καθημερινή χρήση προϊόντων styling, από έκθεση στον ήλιο, στο χλώριο της πισίνας ή στη θάλασσα.

Αναζήτησε στα συστατικά των προϊόντων τις ονομασίες: πρωτεΐνη, υδρολυμένη πρωτεΐνη, κατιονικές πρωτεΐνες, αμινοξέα, κολλαγόνο, κερατίνη.

Συμβουλέψου τον κομμωτή σου και επανέφερε τα ταλαιπωρημένα και εύθραυστα μαλλιά σου στα φυσιολογικά επίπεδα χαρίζοντας τους υγεία και ζωντάνια.

Αγαπημένα μου προϊόντα είναι εκείνα που περιέχουν πρωτεΐνες γάλακτος (lactabumin), οι οποίες προέρχονται από το γάλα, είναι πλούσιες σε γαλακτικό οξύ και αμινοξέα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *