girl-3641072_1280

ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

Ο ήλιος είναι βλαβερός όχι μόνο για το δέρμα σου αλλά και για τα μαλλιά σου. Η έκθεση στον ήλιο σε συνδυασμό με την αλμύρα της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας ακόμα και τον αέρα είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί των μαλλιών σου, κάνοντάς τα αφυδατωμένα με αποτέλεσμα να γίνονται ξηρά και θαμπά, να δημιουργείται ψαλίδα και να σπάνε.

Θες να κρατήσεις τα μαλλιά σου υγιή και λαμπερά κατά την διάρκεια του καλοκαιριού;

Κάνε ρουτίνα την καλοκαιρινή περιποίηση των μαλλιών σου και δημιούργησε με εξειδικευμένα αντηλιακά προϊόντα μία ασπίδα προστασίας στα μαλλιά σου που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις το χρώμα τους και την λάμψη τους για όση ώρα θα βρίσκεσαι εκτεθειμένη όχι μόνο  στον ήλιο αλλά στο αλάτι και στο χλώριο.

Κράτησε όλο το καλοκαίρι τα μαλλιά σου ενυδατωμένα με αντηλιακά προϊόντα για να έχεις προστασία κατά της UV ακτινοβολίας τα οποία θα ενυδατώσουν και θα αναζωογονήσουν τα μαλλιά σου. Τα περισσότερα αντέχουν στο νερό, κρατάνε απαλά τα μαλλιά και τους δίνουν λάμψη.

Πρέπει να σου γίνει συνήθεια το ξέβγαλμα των μαλλιών σου με νερό αμέσως μόλις βγαίνεις από την θάλασσα ή την πισίνα. Χρησιμοποίησε σπρέι προστασίας  και θρέψης ή ακόμα και αδιάβροχο τζελ το οποίο προστατεύει και θα σου δώσει ένα wet look αποτέλεσμα . Το λάδι θα σου χαρίσει λάμψη και προστασία στο χρώμα σου. Εφαρμόζεις πριν την έκθεση στον ήλιο και κατά την διάρκεια. 

Η προστασία στα μαλλιά σου δεν σταματάει εδώ. Μετά την θάλασσα ή την πισίνα διάλεξε ένα ενυδατικό αντηλιακό σαμπουάν το οποίο θα σε βοηθήσει να απομακρύνεις τα κατάλοιπα από τα αντηλιακά, το αλάτι και το χλώριο. Το σαμπουάν θα επανορθώσει τα μαλλιά μετά την έκθεσή  τους στον ήλιο, θα τα αναζωογονήσει αφού θα τα κάνει απαλά και θα τους δώσει λάμψη. Η μαλακτική κρέμα είναι απαραίτητη μετά από κάθε λούσιμο αφού θα δώσει στα μαλλιά σου  την υγρασία που χρειάζονται. Τέλος κράτησε τα μαλλιά σου σε άριστη κατάσταση κάνοντας μία φορά την εβδομάδα μάσκα θεραπείας για extra ενυδάτωση.

Μην ξεχνάς:

Να φοράς καπέλο ή μαντήλι εάν είσαι πολλές ώρες εκτεθειμένη στον ήλιο.

Τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά είναι περισσότερο ευαίσθητα.     

Να μην χρησιμοποιείς λαστιχάκια σε βρεγμένα μαλλιά.                                       

Να αποφεύγεις το πιστολάκι και την πρέσα ισιώματος . Άφησε τα μαλλιά σου φυσικά και υιοθέτησε το wet look ή τα επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα που είναι ιδανικά για το καλοκαίρι.

Απόλαυσε το καλοκαίρι και κάνε χωρίς τύψεις τις βουτιές σου γιατί τώρα θα έχεις 20 φορές περισσότερο προστατευμένα μαλλιά.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *