pexels-photo-7267588

Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ

Οι διαγωνισμοί κομμωτικής αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό κομμάτι της βιομηχανίας της ομορφιάς που δεν είναι μόνο για να δοκιμάσουν και να ανταγωνιστούν οι επαγγελματίες κομμωτές αλλά και για να εμπνεύσουν και να ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα σε αυτό τον δυναμικό τομέα.

Για τους επαγγελματίες κομμωτές, οι διαγωνισμοί αποτελούν μία «πλατφόρμα» για να εκφράσουν την τέχνη και την καινοτομία τους. Είναι η ευκαιρία να απελευθερώσουν τη φαντασία τους, να δοκιμάσουν νέες τεχνικές και να δημιουργήσουν στιλιστικές παρουσιάσεις που ξεχωρίζουν. Εκτός από τη δημιουργική έκφραση, οι διαγωνισμοί κομμωτικής επιτρέπουν στους συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να βελτιώσουν το επίπεδο της επαγγελματικής τους κατάρτισης. Η προετοιμασία για έναν διαγωνισμό καλλιεργεί την τεχνική επιδεξιότητα και την ικανότητα να διαχειρίζονται την πίεση και τον ανταγωνισμό. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια βελτίωση της ποιότητας της εργασίας τους και να ανοίξει νέες ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη. 

Οι διαγωνισμοί κομμωτικής λειτουργούν ως πηγή έμπνευσης για άλλους επαγγελματίες, για αρχάριους ή για σπουδαστές του τομέα. Σε κάθε διαγωνισμό, η προσπάθεια, η δημιουργικότητα και η τεχνική αρτιότητα συγκλίνουν για να δημιουργήσουν μια μοναδική εμπειρία όχι μόνο για τους συμμετέχοντες αλλά και για το κοινό. Και πέρα από τα βραβεία και τις διακρίσεις είναι η ευκαιρία να γίνει αντιληπτή η σπουδαιότητα της κομμωτικής ως τέχνης και επιστήμης. Επίσης πολύ σημαντικό είναι οι διοργανωτές να εξασφαλίζουν τη διαφάνεια, τη δικαιοσύνη και την ισότητα σε έναν διαγωνισμό, προκειμένου να διατηρηθεί η αξιοπιστία του!!!

Σήμερα θα σας παρουσιάσω έναν διαφορετικό διαγωνισμό κομμωτικής. Τον Πανελλήνιο Διαδικτυακό Διαγωνισμό “Beauty Awards Unlimited Art”  για Hair Style & Make up. Πρόκειται για ένα διαγωνισμό ομορφιάς ο οποίος γεννήθηκε σαν ιδέα από δύο καταξιωμένες δυναμικές γυναίκες του τομέα της ομορφιάς, την Ευαγγελία Ντάγγαλου & την Παρασκευή Μπασιούκα και στηρίζεται στην αγάπη και το πάθος τους για δημιουργία και εξέλιξη! Δηλώνουν πως «όταν αγαπάς αυτό που κάνεις μπορείς να φτάσεις την τέχνη πέρα από τα όρια» και συμφωνούμε απόλυτα μαζί τους! Έχοντας αυτή την ιδέα σκεφτήκαν πως είναι πολλοί εκείνοι που θα ήθελαν να δημιουργήσουν πέρα από κάθε φαντασία, να παρουσιάσουν και να μοιραστούν κομμάτι της δουλειάς τους και να προβληθούν μέσω Διαδικτύου.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε hairstylists, makeup artists, σπουδαστές, απόφοιτους αισθητικής ή κομμωτικής, συνεργάτες κομμωτηρίων ή ινστιτούτων αισθητικής και barbers που θέλουν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να ξεχωρίσουν!

Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από καταξιωμένους και αξιόλογους επαγγελματίες στον χώρο της ομορφιάς και της τέχνης .

Οι νικητές του διαγωνισμού θα βραβευτούν στα πλαίσια του διαγωνισμού Estetica Βeauty Αwards στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ένας διαδικτυακός διαγωνισμός είναι προσβάσιμος από οπουδήποτε με σύνδεση στο internet, επιτρέποντας σε περισσότερους ανθρώπους να συμμετέχουν σε σχέση με τους παραδοσιακούς διαγωνισμούς που απαιτούν φυσική παρουσία. Συνήθως ένας διαδικτυακός διαγωνισμός έχει μεγαλύτερη διάρκεια επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να ανταποκριθούν στο χρονοδιάγραμμα σύμφωνα με τις δικές τους υποχρεώσεις, είναι πιο εύκολος στη συμμετοχή καθώς συνήθως απαιτεί μόνο την υποβολή δεδομένων ή υλικού μέσω διαδικτύου και το πιο σημαντικό για τον συμμετέχοντα … λιγότερο άγχος! Είμαστε έτοιμοι να δούμε το όραμα της Ευαγγελίας Ντάγγαλου & της Παρασκευής Μπασιούκα να γίνεται ΘΕΣΜΟΣ!

Περισσότερες πληροφορίες στο site του διαγωνισμού.  https://unlimitedart.gr/

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *