pexels-photo-2767721

Καλοκαιρινή Περιποίηση Μαλλιών

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τα μαλλιά μας αφυδατώνονται με αποτέλεσμα να γίνονται ξηρά, άγρια και με ξεθωριασμένο χρώμα καθώς είναι εκτεθειμένα για πολλές ώρες στον ήλιο, στο θαλασσινό νερό και στο χλώριο. Τα μαλλιά μας χρειάζονται διαφορετική περιποίηση ώστε να τα ενυδατώσουμε και να τα διατηρήσουμε υγιή και λαμπερά καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Πρώτα απ’ όλα πρέπει να επιλέξουμε προϊόντα που θα μας βοηθήσουν να ενυδατώσουμε τα μαλλιά μας. Προϊόντα πλούσια σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, φυσικά συστατικά και έλαια που θα σε βοηθήσουν να επαναφέρεις τα μαλλιά κάνοντας τα,  λαμπερά, υγιή και με χρώμα όλο ζωντάνια.

Προσπάθησε να ελαττώσεις την χρήση εργαλείων θερμότητας. Είναι καλοκαίρι, άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν μόνα τους χρησιμοποιώντας προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το απόλυτο καλοκαιρινό look ή ακόμα καλύτερα επέλεξε να κάνεις διάφορες πλεξούδες για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Στις περιπτώσεις που θα χρησιμοποιήσεις εργαλεία θερμότητας επέλεξε ένα προϊόν προστασίας κατά της θερμότητας.

Φρόντισε να πίνεις πολύ νερό και να καταναλώνεις φρούτα ώστε να έχεις ενυδατωμένο σώμα άρα ενυδατωμένο δέρμα και μαλλιά.

Μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς μάσκα για θρέψη και μαλακτική κρέμα μαλλιών που βοηθάει στην διατήρηση της υγρασίας της τρίχας.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *