pexels-photo-3309626

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της αγάπης, της αλληλεγγύης, των δώρων και της αγκαλιάς. Κάθε χρόνο ζούμε την μαγεία των Χριστουγέννων καθώς  όλα είναι στολισμένα και μαγικά. Τα Χριστούγεννα όπου κι αν βρίσκεσαι με όποιον κι αν είσαι είναι ξεχωριστά!

Το εορταστικό κλίμα την περίοδο των εορτών, μας δίνει το μήνυμα πως πρέπει να περάσουμε καλά. Μπορεί οι συνθήκες φέτος να μην μας αφήνουν να περάσουμε όπως θα θέλαμε, θα κάνουμε λιγότερες αγκαλιές, λιγότερες μετακινήσεις και με λιγότερα φιλικά και συγγενικά πρόσωπα στο γιορτινό τραπέζι. Και επειδή υπάρχουν και άτομα που κάθε χρόνο φορτίζονται με αρνητικά συναισθήματα αυτή την περίοδο και πάντα μας πιάνει μια  θλίψη ίσως και μια νοσταλγία πρέπει να  προσπαθήσετε  όλοι να βρείτε το χαμένο πνεύμα των Χριστουγέννων. Μας το υπενθυμίζει και η φετινή  συγκινητική διαφήμιση της Disney.  

https://youtu.be/iuRAF-xrA94

Μας το θυμίζουν αγαπημένες αναμνήσεις, χριστουγεννιάτικες ιστορίες και τραγούδια.  Αγαπημένα τραγούδια όπως το Last Christmas, All I want for Christmas is you, Felis Navidad είναι από τα πρώτα που ακούμε την εορταστική περίοδο όπως και το Rudolf το ελαφάκι.

Αυτές τις μέρες μπορούμε να επαναπροσδιορίσουμε τις προσδοκίες μας, να θέσουμε καινούργιους στόχους, να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε τις υποχρεώσεις μας και να επικοινωνήσουμε με φίλους μέσω διαδικτύου. Όλα θέλουν θετική αντιμετώπιση, μπορούμε να φροντίσουμε περισσότερο τον εαυτό μας, μπορούμε να χαλαρώσουμε, να ξεκουραστούμε και να χαρούμε το εορταστικό κλίμα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα βλέποντας μία ταινία, παίζοντας παιχνίδια και μαγειρεύοντας.  

Αυτά τα Χριστούγεννα ας έχουμε λίγη μαγεία στις καρδιές μας!

Αυτά τα Χριστούγεννα ας είμαστε όλοι μας υγιείς σωματικά και ψυχικά.

Νιώστε την  πραγματική αγάπη που είναι και το πραγματικό μήνυμα της γιορτής των Χριστουγέννων.

I want to wish you a Merry Christmas from the bottom of my heart.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *