IMG_20190509_183111_841

ΒΑΨΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΞΑΝΘΑ

Το χρώμα των μαλλιών μας είναι προσωπικό θέμα και πρέπει να ταιριάζει με το στυλ μας και όχι μόνο. Τι πιστεύετε εσείς; Ισχύει το μία φορά ξανθιά για πάντα ξανθιά;  Το σκέφτεσαι πολύ καιρό. Ζηλεύεις ξανθομαλλούσες που βλέπεις στον δρόμο και σκέφτεσαι πώς θα ήσουν εσύ ξανθιά χαζεύοντας  τα μοντέλα των περιοδικών. Και τελικά έρχεται η στιγμή που αποφασίζεις να κάνεις την μεγάλη αλλαγή και να γίνεις ξανθιά αλλά είσαι μπερδεμένη και δεν ξέρεις ποια απόχρωση του ξανθού σου ταιριάζει. Είσαι σίγουρη και αποφασισμένη όταν περνάς από την πόρτα του κομμωτηρίου και σε κατευθύνουν στον κομμωτή ο οποίος είναι εκείνος που θα σε βοηθήσει και θα σε κατευθύνει στο κατάλληλο ξανθό που θα σε φωτίσει, θα ενισχύσει την θηλυκότητα σου και θα απογειώσει το στυλ σου.

Ο κομμωτής θα σε συμβουλέψει για την απόχρωση του ξανθού με βάση την απόχρωση της επιδερμίδας σου. Εάν έχεις λευκό δέρμα επέλεξε ψυχρές αποχρώσεις ξανθού, για ένα σταρένιο δέρμα ζεστές αποχρώσεις  ξανθού ενώ για πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες επέλεξε αποχρώσεις σε σκούρο ξανθό. Ο κομμωτής-colorist θα κάνει την διάγνωση αφού ακούσει προσεκτικά τι ακριβώς επιθυμείς. Αν είσαι τυχερή και το θέλω σου ταιριάζει απόλυτα με το στυλ σου και τις φυσικές  αποχρώσεις  της επιδερμίδας σου ο κομμωτής  θα μεγαλουργήσει και το αποτέλεσμα πραγματικά θα σε καταπλήξει.

Μπορεί το κλειδί της επιτυχίας να βρίσκεται στον τόνο της επιδερμίδας σου, μπορεί ακόμα να είναι στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σου ή απλά και μόνο ο χαρακτήρας σου , η αύρα σου, το στυλ σου να είναι εκείνα που θα εμπνεύσουν τον κομμωτή σου και θα απογειώσει με τα μαγικά του χέρια και την εμπειρία του, την φυσική σου ομορφιά. Έχεις να επιλέξεις ανάμεσα στο balayage, στις ανταύγειες και στο full blonde. Μην απογοητευτείς εάν δεν αποκτήσεις το τέλειο ξανθό που ονειρεύεσαι με την πρώτη φορά. Ίσως να χρειάζονται ένα ή δύο ραντεβού περισσότερα για το αποτέλεσμα που επιθυμείς  και αυτό συμβαίνει όποτε κρίνει ο κομμωτής ότι είναι καλύτερο για την υγεία των μαλλιών σου.

Έρχεται η ώρα που κάθεσαι στην καρέκλα και αφήνεσαι στα χέρια του ειδικού. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να απολαύσεις όλη την περιποίηση. Εντάξει μπορεί η αναμονή να μην είναι τόσο ευχάριστη για κάποιες αλλά η ομορφιά θέλει και θυσίες. Θα πρέπει να συνηθίσεις την πολύωρη παραμονή σου στο κομμωτήριο αλλά και την φροντίδα που θα πρέπει να κάνεις πλέον καθημερινά στα ξανθά σου μαλλιά. Να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να βαρεθείς ποτέ μα ποτέ το ξανθό στα μαλλιά σου κι αν αυτό γίνει έχεις να παίξεις με πάρα πολλές αποχρώσεις ξανθού που μπορείς να αλλάζεις ανάλογα την εποχή ή την διάθεση σου. Άλλαξε την απόχρωση του ξανθού με ρεφλέ , toner ή χρωμομάσκες  και θα ξετρελαθείς!

Τέλος μην ξεχνάς την καθημερινή περιποίηση των ξανθών πλέον μαλλιών σου. Σίγουρα ο κομμωτής σου θα σου προτείνει τα καλύτερα προϊόντα. Ακολούθησε πιστά τις συμβουλές του και θα έχεις το πιο εκθαμβωτικό ξανθό μαλλί που θα το ζηλεύουν οι περισσότερες. Πλέον τα μάτια όλων θα είναι καρφωμένα πάνω σου.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *