αρχείο λήψης

HAIR COMMUNITY GREECE

Το Hair Community Greece είναι η πρώτη κοινότητα στην Ελλάδα για επαγγελματίες κομμωτές, σπουδαστές, εκπαιδευτές, συνεργάτες κομμωτηρίων και στελέχη εταιρειών. Είναι μία κοινότητα για όσους θέλουν να ενημερώνονται για νέες τάσεις, νέα προϊόντα και events που συμβαίνουν στην ελληνική κομμωτική αγορά.

Η κοινότητα  παρουσιάζει την 1η  παγκοσμίως Hybrid TV αποκλειστικά από κομμωτές για κομμωτές. Διαθέτει 3 επαγγελματικά Fb Groups και Live Broadcasts. Μπορείτε να επιλέξετε το Hair Community Greece για Bronze Members, το Hair Community Greece για Silvers Members ή το Hair Community Greece για Gold Members. Γίνετε συνδρομητές ώστε να  μπορείτε να παρακολουθείτε εξειδικευμένες παρουσιάσεις από άριστους και αξιόλογους επαγγελματίες και να παίρνετε μέρος σε online συζητήσεις.  

Και όλα αυτά στα πλαίσια της αγάπης για την τέχνη μας αλλά και της αλληλεγγύης προς όλους τους συναδέλφους. Η ιδέα του  Hair Community Greece γεννήθηκε εν μέσω lockdown λόγω covid-19 και δεν σταμάτησε τίποτα τον δημιουργό Θοδωρή Οικονομάκη. Ένας πολυτάλαντος  και ασύχαστος Έλληνας hair expert  και instructor με όραμα, υλοποιεί την ιδέα του για την μεγάλη αυτή κοινότητα με μεγάλη επιτυχία και απήχηση από όλο τον κλάδο. Ένας άνθρωπος παράδειγμα για όλους μας που μέσα σε μια δύσκολη εποχή έθεσε στόχους και τα κατάφερε. Μας δίδαξε ότι όταν έχεις όραμα και θέτεις ξεκάθαρους στόχους, όσα εμπόδια και να παρουσιαστούν δεν σκύβεις το κεφάλι, δεν τα παρατάς παρά συνεχίζεις με πείσμα και πίστη.

Εγώ θα προσθέσω εδώ ότι «Οι νικητές  δεν κάνουν διαφορετικά πράγματα, κάνουν τα πράγματα διαφορετικά» του Khera Shiv.

Φανταστείτε πόσο διαφορετική θα είναι η κοινότητα μας μέσα από την αλληλεπίδραση του  Hair Community Greece. Όλοι μας συνοδοιπόροι σε ένα μαγευτικό ταξίδι γνώσης και τεχνογνωσίας της κομμωτικής τέχνης. Ταλαντούχοι συνάδελφοι παίρνουν τον ρόλο του εκπαιδευτή και μας μεταδίδουν τις γνώσεις τους και τις τεχνικές τους.

Μία πραγματικά, δημιουργική προσπάθεια, μία κινητήρια δύναμη που ο καθένας μας εκτός από γνώσεις μπορεί να νιώσει την αλληλεγγύη και την θετική στάση ζωής.

Επισκεφτείτε την 1η  παγκοσμίως Hybrid TV στον παρακάτω σύνδεσμο.  www.haircg.tv

 

6 Responses