Nashi-Argan-2015-Thumb

NASHI ARGAN

Η Nashi Argan είναι  η νούμερο ένα μάρκα καλλυντικών της Ιταλίας η οποία διαθέτει μία αποκλειστική συλλογή προϊόντων περιποίησης μαλλιών, προσώπου και σώματος  που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις στην καθημερινότητα των γυναικών που συνδυάζουν την απλότητα και τη φροντίδα με τα καλύτερα επαγγελματικά αποτελέσματα της αγοράς.

Οι θαυμαστές της Nashi Argan αυξάνονται  συνεχώς στην Ελλάδα αφού τα προϊόντα είναι με 100% οργανικό Argan oil.  Χαρακτηρίζονται από το χαρακτηριστικό και μοναδικό άρωμα της Nashi Argan που προσδίδει γλυκές και πικάντικες νότες οι οποίες είναι τόσο μοναδικές και αγαπημένες που γέννησαν τη γραμμή Fragrance!

Ανακαλύψτε τις σειρές προϊόντων: HAIR – BODY– FACE – FRAGRANCE

Η Nashi Argan εργάζεται με απόλυτο σεβασμό και αγάπη για τη φύση.  Οι συσκευασίες είναι από ανακυκλώσιμα υλικά.  Όλα τα έλαια Argan και Λινέλαιο στα προϊόντα  είναι 100%  πιστοποιημένα βιολογικά.  Όλες οι θεραπείες είναι απαλλαγμένες από χλωριούχο νάτριο, θειικά άλατα, φωσφορικά άλατα και parabens. Κανένα προϊόν δεν δοκιμάζεται πάνω στα ζώα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *